Meie teenused

Terasrullid rulltreileri peal
Konteiner rulltreileri peal
Konteiner rulltreileri peal
Rulltreilerid RORO laeval
Eurotreileri külgsuunast laadimine

Logistika

Kõik meie jõupingitused on suunatud sellele, et pakkuda klientidele kvaliteetseid teenuseid konkurentsivõimelise hinnaga. Me ei jaga saadud tellimusi “mugavateks” ja “ebamugavateks” ning võime tarnida ka väikseid tellimusi – alates 1 kaubaalust. Tarnime kaupu Euroopa tehastest vene klientide lattu või ehitusplatsile (door-to-door tarne tüüp) koos tollivormistusega – tarnetingimused Incoterms 2010 DDP.

Kaupade tarne on teostaud erineva transpordiga sõltuvalt kauba tüübist, laadimiskohast ning kliendi nõuetest tarneaja ja hinna kohta. Praegu kasutame järgmist transporti:veoautod;

  • mere- ja raudtee konteinerid;
  • raudtee vagunid;
  • rulltreilerid (RORO laevad);
  • prahitud laevad.

 

Pärast 20 aastat, meie firma on saanud märkimisväärse kogemuse ehitusmaterjalide kohaletoimetamises Euroopa tootjatest Venemaale. PackDale Logistic tarnib laia hulka ehitusmaterjale: telliskivi, katusekivi, põrandaplaadid, katuse tarvikud, jne. Meie Euroopa partnerid on rohkem, kui 120 tootjat Saksamaalt, Belgiast, Hollandist, Taanist, Poolast, Inglismaalt Prantsusmaalt, Hispaaniast, Itaaliast, Slovakkiast, Austriast.

Meie Venemaa partnerid on ametlikud Euroopa ehitusmaterjalide tootjate edasimüüjad, kes asuvad Moskvas, Peterburis, Krasnodaris, Rostovis, Rjazanis, jne. Meie klientide enamikule me pakume kolmanda osapoole logistika (3PL) teenust. PackDale Logistic tegevusvaldkondadeks on:

  • kaubavedude organiseerimine ja juhtimine;
  • kaupade vastuvõtt, ladustamine ja komplekteerimine;
  • tollidokumentide vormistamine.

 

Valige PDL, et saata kvaliteetset teenindust. Logistika on meie töö.

Kvaliteetsed teenused

Usaldusväärne transport

Täpne tarneaeg